Nieuws vanuit Nij Dekama herfst 2020

11 oktober 2020

Wizige op 19-10-2020, 09:49:05

Nieuws vanuit Nij Dekama herfst 2020

Beste dorpsgenoten,
Op het moment van schrijven is het echt herfst; storm en regen. Dat is weer wennen na een mooie zomer.

Want wat hebben we mooi weer gehad.
Dit was voor iedereen fijn. We konden dan wel niet op vakantie naar het buitenland maar de Spaanse temperaturen waren ook hier en zo voelde de vakantie in eigen land bijna als die in het buitenland.
Voor onze bewoners was het soms te warm om buiten te zitten en was het binnen beter vertoeven dan buiten. Met wat extra versnaperingen op zijn tijd en wat extra verwennerij was dat prima uit te houden.
Als het wel kon, konden de bewoners zowel van de aanleun en de zorg lekker buiten zitten op gepaste afstand. Want ja de gepaste afstand moeten we nog wel aanhouden.
Gelukkig zijn we binnen Nij Dekama tot nu toe Coronavrij gebleven en we hopen dat we dit ook zo mogen houden. De tweede golf brengt wel spanning met zich mee. We moeten blijven oppassen en waakzaam blijven.

Vrijwilligers
De activiteiten proberen we binnen de mogelijkheden weer op te zetten. We komen er achter dat we echt te weinig vrijwilligers hebben. Langs deze weg doe ik een oproep voor nieuwe vrijwilligers.
Heeft u tijd en wilt een bijdrage leven aan het welbevinden van onze bewoners dan kunt uw hart hier ophalen.
Graag komen we met u in contact. U kunt bellen met
Nij Dekama en dan maken we een afspraak om te onderzoeken wat een activiteit is die bij u past. U kunt denken aan ondersteunen bij activiteiten, koffie schenken, ondersteunen in het restaurant bij het eten, individuele aandacht, ondersteunen op de huiskamer etc etc.

Vriendelijke Groeten;
Foekje Bakker, Teamleider Nij Dekama