Beautysalon Muriël in Mantgum

24 desimber 2021

Wizige op 24-12-2021, 16:35:56

Beautysalon Muriël in Mantgum

Per 1 december 2021 opent beautysalon Muriël haar deuren op de Dobbe 3a.

Even voorstellen:
Ik ben Jetske van der Kerk, opgegroeid in Weidum maar woon al meer dan 10 jaar in Leeuwarden. Ik ben getrouwd met Manfred en moeder van Muriël.

Na bijna 12,5 jaar als schoonheidsspecialiste in loondienst te zijn geweest heb ik in 2016 de stap gemaakt naar mijn eigen salon in Leeuwarden – Beautysalon Muriël.
Mijn slogan: uw huid, mijn passie. Mijn salon is een plaats waar u even tijd voor uzelf kunt nemen, waar u zich fijn voelt en waar geluisterd wordt naar uw wensen. Van huid verbeterende behandelingen met onder andere de Dermapen 4 en Bindweefselmassage tot wellness-behandelingen;  alles is mogelijk.

En dan nu per 1 december ga ik een nieuwe uitdaging aan; Beautysalon Muriël gaat haar tweede vestiging openen in Mantgum (voorheen schoonheidssalon Joke). Met ontzettend veel zin ga ik ook hier mijn passie uitvoeren.
Benieuwd?

Kijk maar eens op mijn website www.beautysalonmuriel.nl
Ik nodig u graag uit in mijn salon. Samen kijken we naar een passende behandeling. Wanneer u vóór 1 februari belt voor een afspraak, krijgt u 10% korting op de eerste Cenzaa kennismakingsbehandeling.

Oant sjen by Beautysalon Muriël!

Groetnis,
Jetske van der Kerk